rellotge
logotip cap i cua


noticies

Owix presenta "SimfOwix", 15 anys fent camí!

Dijous, 19 de febrer de 2009

El grup del País Valencià OWIX, presenta l’espectacle “SimfOwix” per celebrar el 15é aniversari del grup i el Dvd “Owix 15 anys” (1994-2009) vorà la llum a finals del 2009.

Serà el compendi de 15 anys d’experiències musicals del grup. L’excusa perfecta per mirar enrere en el temps i embarcar-se en una nova experiència.Aquesta nova proposta d’Owix s'anomena "SimfOwix".Els hits de 15 anys sonaran a la manera d’un montatge simfònic. Amb més de 20 músics a l’escenari, coreografies amb ballets, els duets clàssics d’Euge i Ximo (violí + guitarra) i la Festa (per acabar amb energia renovada.)

SimfOwix estarà als principals auditoris de la Comarca (Marina Baixa).

Owix enceta la gira a l’Auditori de la Mediterrànea de La Nucia ( 28 de Febrer ). La següent parada serà Alfàs del Pi ( 24 abril ) i seguiran La Vila Joiosa ,Callosa d’En Sarriá, Altea, Barcelona (… serà al Palau o al Liceu?) … per acabar l’any amb la gravació d’un Dvd en directe a Callosa d’En Sarriá on apareixeran els grans moments de la gira, els millors video-clips d’Owix ( Brut 36, Flow, La Muixaranga d’Owix…) i el documental “Owix 15 anys”.

L’audiovisual anirà a càrrec de 3 productores del País Valencià;

http://www.cadiradefusta.com/ de Eduard Torres

http://www.sincasa.es/ de Samuel Sebastián

http://www.toniferri.com/ Reclam ComunicAcció.

Per altra banda, aquesta setmana han fet a la comarca diferents entrevistes a ràdios i televisions locals promocionant aquests 15 anys que fa que estan fent camí.

Avís legal - Contacta - jordi@racocatala.cat - T. 600 665 748 - C/ Climent Humet, 31 - 08181 Sentmenat (Barcelona) - Països Catalans