rellotge
logotip cap i cua


noticies

Escalivada, guanyador de l'Esclat'09

Dimarts, 7 de juliol de 2009

El grup Escalivada ha guanyat enguany l'Esclat'09, el concurs de grups joves dels Països Catalans, organitzat per l'esquerra independentista.

Escalivada ha rebut la major part dels vots i d'aquesta manera li otorguen la possibilitat de poder actuar al Rebrot d'enguany que es celebrarà a Berga els dies 16, 17 i 18 de Juliol. L'altre grup guanyador, The Skafeïnats (Horta) actuarà la nit del divendres.D'aquesta manera Escalivada compartirà cartell la nit del dissabte amb els grups Les Absentes, AtVersaris, Pepet i Marieta, Ze Esatek i PD Txus.

El Rebrot és un aplec que, per primera vegada en totes les seves edicions, serà totalment gratuït. Un aplec farcit d'actuacions musicals, de cultura popular, de tallers i d'activitats polítiques, que centraran en la lluita del jovent contra les crisis del sistema i cap a la creació d'alternatives. Un aplec en què, per primera vegada, se celebrarà un certamen literari, de narrativa i poesia de temàtica social.

Un aplec que, en definitiva, convertirà en Berga durant aquest cap de setmana de juliol en un espai de trobada, de festa i també de lluita, d'intercanvi d'idees i experiències entre joves vinguts d'arreu dels Països Catalans. Un espai de llibertat per a capgirar tot allò que ens han imposat, un punt més des d'on seguir avançant en la independència i la revolució!

Avís legal - Contacta - jordi@racocatala.cat - T. 600 665 748 - C/ Climent Humet, 31 - 08181 Sentmenat (Barcelona) - Països Catalans