rellotge
logotip cap i cua


noticies

"Brases", nou disc d'Escalivada

Dijous, 14 de maig de 2009

El grup Escalivada presenta 'Brases', un disc promocional amb vuit temes que fusionen estils tan diversos com el rock, el folk o la cúmbia, i que ha aconseguit perfilar una sonoritat pròpia. Aquest primer treball de la banda, enregistrat i masteritzat als estudis DR.NR, a Torelló, arriba després d'un llarg període de maduració musical i de sis anys als escenaris.El grup lleidatà ha decidit donar el salt i llançar la seva proposta a l'escena musical catalana amb la intenció de fer arribar la seva música al major nombre de gent possible. És per això que el grup penjarà properament els seus temes a la xarxa. Aquest treball ha comptat amb la col·laboració de la cantautora i ex-cantant del grup, Meritxell Gené.

Skalivada neix l'any 2003 a Lleida de la mà de músics formats a l'Orfeó i el Conservatori de Lleida, i el 2006 grava una maqueta, “5 de 7”. Actualment, el grup està format per músics de Lleida, Juneda, Vilafranca del Penedès i Igualada, i acaba de presentar 'Brases' (2009), el seu primer treball discogràfic. Aquesta evolució també s'ha traduït en un petit canvi en el seu nom: de Skalivada a Escalivada.

La recepta musical del grup és una curiosa mescla d'arrels folk amb música moderna, amb unes lletres que fugen dels tòpics però que tenen com a denominador comú l'alliberament nacional i social dels Països Catalans. Tot plegat, una proposta festiva per als amants de la gresca combativa.

Avís legal - Contacta - jordi@racocatala.cat - T. 600 665 748 - C/ Climent Humet, 31 - 08181 Sentmenat (Barcelona) - Països Catalans