rellotge
logotip cap i cua


noticies

27 de febrer, presentació del nou disc d'Skafam

Dijous, 19 de febrer de 2009

MANIFESTA’T, aquest és el títol de l’últim disc d’Skafam. És un disc que pretén ensenyar el nou camí del grup. Amb bases més reaggae, ska i rock, més elaborades, més fresques i més festives però sense perdre l’essència del so contundent i de les lletres amb contingut social, cantades amb l’estil de la banda i acompanyades d’una nova veu femenina que hi dona color i calidesa.El gran canvi, el que completa la transformació d’Skafam en una banda en majúscules, són les línies de trompeta i trombó, que agafen molt protagonisme en aquest nou treball. Tot plegat es converteix en una dosi de bona música, que sona més moderna i més fresca que mai.

El disc s’ha enregistrat els estudis La Grange d’Òrrius, amb la col·laboració de Rafa Fernán com a Produtor que, juntament amb en Jordi de La Grange, han fet una boníssima mescla que posteriorment ha sigut enviada els estudis Fox de Los Angeles (EEUU) per a fer la masterització final i així completar el seu segon treball.

Aquest disc és autoeditat, Skafam aposta per una autogestió després de saber què vol dir treballar amb una discogràfica. Aquesta vegada el disc es podrà descarregar gratuïtament a internet, i/o aconseguir-lo en qualsevol de les actuacions del grup.

D'aquesta manera volen compartir amb tothom la seva música i no volen que els diners o les grans empreses que volen aprofitar-se dels músics puguin impedir-ho.

El proper 27 de febrer, a la discoteca 2046 de Granollers es presentarà el nou disc que es podrà adquirir per només 3 euros a l'entrada, i serà també l'escenàri on es gravarà el proper videoclip.

Avís legal - Contacta - jordi@racocatala.cat - T. 600 665 748 - C/ Climent Humet, 31 - 08181 Sentmenat (Barcelona) - Països Catalans