rellotge
logotip cap i cua


grups
logo

Los Draps

Los Draps Los Draps

Los Draps tenen els seus orígens a començaments dels 90, però no va ser fins a finals d'aquesta dècada que va començar a agafar forma el projecte. Un grup de la Franja de Ponent que fusiona estils com ara el hard rock, el punk i l'ska, que, acompanyats de la dolçaina, aconsegueixen aquell estil que tan els caracteritza.
Amb lletres molt compromeses i amb el seu potent directe fan que Los Draps comencin a ser un referent dins el seu estil musical.


Més


logo

La Carxofa i la Ceba

La Carxofa i la Ceba La Carxofa i la Ceba

La Carxofa i la Ceba son un duet barceloní, vegetal i sideral. La música d'arrel els manté ferms a la terra i a la vegada els permet gaudir en peu del sol i de l'aigua que els mulla. Una estranya fotosíntesi que practiquen a dues veus amb l'acompanyament d'un acordió i d'una guitarra, i de vegades, amb una caixa de trons accionada pel Victu Allioli. Ahh...i sí, son bàsicament un grup de música (un conjunt que diuen les iaies).


Més


logo

Lo Pardal Roquer

Cantautor rocker de ponent que combina un directe contundent amb un univers poètic personal que és el resultat d'un coherent treball discogràfic basat en una tetralogia de caràcter cíclic i motívic.

Amb quatre discs i seixanta cançons al sarró, Lo Pardal Roquer i la seva veterana banda de Rock and Roll en el més pur estil primitiu i autèntic donen vida a personatges i situacions de la vida quotidiana tot fugint de tòpics amanits i saturats, fent anar la ironia com a arma principal i trobant les conexions més fidels entre el localisme de caire tradicional i la universalitat més trascendent. Un espectacle per a tots els públics, amb un directe contundent, divertit i molt original.


Més


logo

Skafam

Skafam Skafam

Els inicis d’Skafam es remonten a l’any 2000, quan un grup d’amics s’ajunten per tocar i composar . Però no és fins el 2003 quan es grava la primera maqueta que el projecte comença a agafar forma. Passen els anys voltant per escenaris de tot el Principat, canvien alguns membres del grup i es decideix fer un salt endavant i publicar el primer treball discogràfic RIEM (Discmedi, 2007).


Més


logo

Escalivada

Escalivada es caracteritza per ser un conjunt constantment en construcció, que poc a poc ha anat definint el seu so i que ha experimentat diversos canvis que l'han fet créixer i superar nous reptes. L'experiència adquirida mesclada amb les idees fresques que han anat portant els nous membres han fet adoptar un estil propi i variat, aconseguint així el so característic i actual d'Skalivada. Arrels folk fusionades amb música moderna, fomentant les lletres combatives i reivindicatives d'acord amb la realitat que els envolta i decidint fer un repertori basat en temes propis.


Més


logo

Òwix

Owix Owix

Òwix és un grup de música provinent de les comarques de la Marina Baixa, al País Valencià. Les seues cançons comprenen diversos estils propers al rock, el reggae o el mestissatge, mentre les seues lletres mostren la realitat quotidiana que es troben a la seua àrea.El seu so és una barreja de la guitarra elèctrica amb les melodies i riffs del violí, tot amb les percusions, veus i baix, que fan que hagin trobat en aquest tipus de música la seva manera d'expressió davant la societat.


Més


No hi ha concert programat o notificat. Veure altres concerts

Avís legal - Contacta - jordi@racocatala.cat - T. 600 665 748 - C/ Climent Humet, 31 - 08181 Sentmenat (Barcelona) - Països Catalans