rellotge
logotip cap i cua


Skafam

Els inicis d’Skafam es remonten a l’any 2000, quan un grup d’amics s’ajunten per tocar i composar . Però no és fins el 2003 quan es grava la primera maqueta que el projecte comença a agafar forma. Passen els anys voltant per escenaris de tot el Principat, canvien alguns membres del grup i es decideix fer un salt endavant i publicar el primer treball discogràfic RIEM (Discmedi, 2007).Fins ara el grup es vertebra al voltant del so tradicional de la gralla i de bases molt pròximes al punk i el hard-rock, però al 2008 Skafam decideix fer un canvi substancial en la seva trajectòria i renovar-se del tot. La gralla és substituïda per una secció de vents (trompeta i trombó), les bases agafen un aire més rock, reaggae i ska, aconseguint així un so més festiu. A més, sumant l’arribada d’una veu femenina, pren forma el nou projecte SKAFAM. Un cop feta la nova formació és publica el segon LP MANIFESTA’T (autoeditat, 2009).

Aquest últim treball pretén ensenyar el nou camí del grup. Amb bases més reaggae, ska i rock, més elaborades, més fresques i més festives però sense perdre l’essència del so contundent i de les lletres amb contingut social, cantades amb l’estil de la banda i acompanyades d’una nova veu femenina que hi dona color i calidesa. El gran canvi, el que completa la transformació d’Skafam en una banda en majúscules, són les líneas de trompeta i trombó, que agafen molt protagonisme en aquest nou treball. Tot plegat es converteix en una dosi de bona música, que sona més moderna i més fresca que mai.


Components


Jordi Mas: veu
Dani Torrent: guitarra
Cesc Martorell: baix
Mäki: bateria
Gerard: veu (en algunes de les versions de punk-rock americà)


Informació

Any: 1999
Població: Arenys de Munt
Comarca: Maresme
Estil: hard rock, punk, ska

Multimèdia

Fotografies

Skafam
Skafam


Àudios

Per baixar-se els mp3, botó dret del ratolí i "desa l'enllaç al disc"


Vídeos

Discografia

Riem
Riem
2007


No hi ha concert programat o notificat. Veure altres concerts

Avís legal - Contacta - jordi@racocatala.cat - T. 600 665 748 - C/ Climent Humet, 31 - 08181 Sentmenat (Barcelona) - Països Catalans