rellotge
logotip cap i cua


Lo Pardal Roquer

Cantautor rocker de ponent que combina un directe contundent amb un univers poètic personal que és el resultat d'un coherent treball discogràfic basat en una tetralogia de caràcter cíclic i motívic.

Amb quatre discs i seixanta cançons al sarró, Lo Pardal Roquer i la seva veterana banda de Rock and Roll en el més pur estil primitiu i autèntic donen vida a personatges i situacions de la vida quotidiana tot fugint de tòpics amanits i saturats, fent anar la ironia com a arma principal i trobant les conexions més fidels entre el localisme de caire tradicional i la universalitat més trascendent. Un espectacle per a tots els públics, amb un directe contundent, divertit i molt original.Lo Pardal Roquer ha gravat 23 discos amb artistes com ara Xavier Baró, El Gitano de Balaguer, El Fill del Mestre i Carles Juste lo Beethoven. La seva passió és el rock dels anys cinquanta i el rockabilly en particular. Una de les peces del seu primer disc homònim en solitari, El cant dels pardals (una particular revisió de Pau Casals), fou inclosa en la recopilació Pop-rock de Catalunya, una selecció realitzada per l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) per promoure la música catalana en fires i mercats internacionals. A voltes també col·labora amb el Belda i el conjunt Badabadoc i, juntament amb la cantautora Meritxell Gené, també va participar al disc "Musiquetes per la Bressola".

Lo Pardal, doncs, és un dels poliinstrumentistes de corda més complerts de Catalunya. Ha estat professor de violí de l'Aula de Música Tradicional i compositor en el sentit autèntic del terme, amb molta música de cambra estrenada i editada per "La mà de Guido" de Sabadell, una òpera, una cantata i moltes sardanes, dues d'elles premiades en el "XV Certamen Ciutat de Mollet de Sardanes i Música per a Cobla", cel·lebrat l'estiu del 2009, on per unanimitat va guanyar el primer premi per la sardana "Aurembiaix" i un accèssit per "Camins i Rierols".

Components


Lo Pardal Roquer: veu i contrabaix
Lo Marquès de Sàrries: guitarra
Txabi A. Txopeitia: guitarra
Joan A. Buchaca: jazzband


Informació

Any: 2006
Població: Alpicat
Comarca: Segrià
Estil: Rock'n'roll, "rockabilly"

Multimèdia

FotografiesÀudios

Per baixar-se els mp3, botó dret del ratolí i "desa l'enllaç al disc"


Discografia

Lo Pardal Roquer Vol.1
Lo Pardal Roquer Vol.1


Lo Pardal Roquer Vol.2
Lo Pardal Roquer Vol.2


Lo Pardal Roquer Vol.3
Lo Pardal Roquer Vol.3


No hi ha concert programat o notificat. Veure altres concerts

Avís legal - Contacta - jordi@racocatala.cat - T. 600 665 748 - C/ Climent Humet, 31 - 08181 Sentmenat (Barcelona) - Països Catalans